GEDİZ’E TOKİ’DEN 5.ETAP KONUT PROJESİ İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

GEDİZ’E TOKİ'DEN 5.ETAP KONUT PROJESİ İHALE TARİHİ BELLİ OLDU Kütahya'nın Gediz ilçesinde TOKİ'den önemli bir müjde geldi. TOKİ'nin 250 bin konutluk büyük projesi kapsamında Kütahya'nın Merkez, Tavşanlı...

GEDİZ’E TOKİ’DEN 5.ETAP KONUT PROJESİ İHALE TARİHİ BELLİ OLDU
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
27
A+
A-

GEDİZ’E TOKİ’DEN 5.ETAP KONUT PROJESİ İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Kütahya’nın Gediz ilçesinde TOKİ’den önemli bir müjde geldi.

TOKİ’nin 250 bin konutluk büyük projesi kapsamında Kütahya’nın Merkez, Tavşanlı ve Altıntaş ilçelerinde gerçekleştirilen ihalelerin ardından, Gediz ve Aslanapa ilçelerine yapılacak konutların ihale tarihleri de belirlendi.

Gediz ilçesinde Dayınlar Mahallesi 5. Etap’ta 159 konut ve Umurbey Mahallesi’nde 59 konut inşaatları, altyapı ve çevre düzenleme işi 16 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, “TOKİ’nin Gediz ve Aslanapa ilçelerimize kazandıracağı bu projeler, ilçelerimizin konut ihtiyacını karşılamada büyük bir adım olacak. Projelerin hayata geçmesiyle birlikte, hem sosyal hem de ekonomik anlamda büyük katkılar sağlanacak. Bu önemli gelişmenin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyor, TOKİ’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” dedi.

Projelerin tamamlanmasıyla birlikte, Gediz ve Aslanapa’da konut kalitesinin artması ve yaşam alanlarının iyileştirilmesi bekleniyor.

HABER RECEP BAYSAL

FOTO GEDİZ BELEDİYESİ

 

REKLAM ALANI