Gediz’deki Gençlik Kampı Denetimden Geçti

Gediz’deki Gençlik Kampı Denetimden Geçti Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Murat Dağında yakında açılışı yapılacak olan Gençlik Kampı, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelen denetleyici firma yetkilileri tarafından incelendi...

Gediz’deki Gençlik Kampı Denetimden Geçti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
19
A+
A-

Gediz’deki Gençlik Kampı Denetimden Geçti

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Murat Dağında yakında açılışı yapılacak olan Gençlik Kampı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gelen denetleyici firma yetkilileri tarafından incelendi ve onaylandı. Kamp, 12 adet yapı ruhsatına sahip olup, 215 yatak kapasitesi, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, 32 oyunluk ip parkuru ve sosyal alanlar içeren toplam 63 bin 200 metrekarelik bir alanı kapsıyor.

Denetimlerin ardından eksiklik bulunmadığını belirten yetkililer, kampın açılışı için onay verdiklerini açıkladı. İncelemeler sırasında Gediz İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin ve ekibi de hazır bulundu.

Kampın uzun süren bir çalışma sonucunda tamamlandığını ifade eden Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, “Bakanlığımız, kamp ile ilgili çalışmaları titizlikle inceleyerek herhangi bir problem olmadığından emin olmak istiyor. Bu kapsamda yetkili firmalar tarafından yapılan incelemelerin ardından açılış için son hazırlıklar tamamlanacaktır” dedi.

Haber foto recep baysal

REKLAM ALANI