GEDİZ’DE YÜZME KURSLARINA YOĞUN İLGİ

GEDİZ’DE YÜZME KURSLARINA YOĞUN İLGİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı yüzme bilmeyen kalmasın proje kapsamında Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü portatif yüzme havuzunda...

GEDİZ’DE YÜZME KURSLARINA YOĞUN İLGİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.07.2024
18
A+
A-

GEDİZ’DE YÜZME KURSLARINA YOĞUN İLGİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı yüzme bilmeyen kalmasın proje kapsamında Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü portatif yüzme havuzunda başlayan yüzme spor okullarında aşırı yoğunluktan dolayı kayıtlar 8 Temmuz tarihine kadar durduruldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı yüzme bilmeyen kalmasın proje kapsamında Gediz gençlik ve spor ilçe müdürlüğü portatif yüzme havuzunda başlayan yüzme spor okullarına ilgi gün geçerek artıyor.

Yüzme bilmeyen kalmasın projesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin koordinasyonunda antrenörler Bilge Ulusoy, İrem Vurgun, Mert Tolga Koçak, Mehmet Taşkavak ve Hamdi Atik nezaretinde kızlar 2 Grup erkekler 2 grup olmak üzere 4 farklı seanslarda yüzme eğitimler devam ediyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, “Çocuklarımıza ve gençlerimize sporu aşılamak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sporla bütünleştirmek için yoğun mesai harcıyoruz. Gençlerimizin sosyal ve sportif gelişimlerine katkı sağlayarak ilçemizde sporu daha yukarı taşımak hedefimiz.  Bu sene spor okullarımıza başvuru oranı geçtiğimiz yıla göre yine rekor seviyede. Tüm gençlerimizin bu programdan faydalanması için başvuruları geri çevirmiyoruz. Fakat aşırı ilgi ve yoğunluktan dolayı yüzme kursu kayıtlarımızı 8 Temmuz’a kadar durdurduk. 8 Temmuz’dan sonra tekrar kayıt almaya başlayacağız” dedi.

REKLAM ALANI