GEDİZ’DE YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

GEDİZ'DE YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Gediz Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü'nün organizasyonu ile düzenlenen Yaz Kur'an Kursu...

GEDİZ’DE YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
3
A+
A-

GEDİZ’DE YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Gediz Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün organizasyonu ile düzenlenen Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri Arası Futbol Turnuvası, final maçları ile tamamlandı.

Yıldızlar ve minikler kategorilerinde düzenlenen turnuvada, Yıldızlar kategorisinde 10 takım, Minikler kategorisinde ise 4 takım mücadele etti. Turnuvada elde edilen sonuçlar şu şekilde oluştu, Yıldızlar Kategorisinde Şampiyon Serdar Camii, ikinci Gümele Camii, Üçüncü İ.H.L. Tatbikat Camii

Minikler Kategorisi Şampiyon Diyanet Gençlik Merkezi, İkinci Erdoğmuş Camii, Üçüncü Eskigediz Ulu Camii oldu

Şampiyon takımların kupaları, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Keskin, Şube Müdürü Osman Avcı, Gençlik Koordinatörü ve antrenörler tarafından takdim edildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Keskin, “Bu turnuva, hem gençlerimizin spor yeteneklerini geliştirmeleri hem de sosyal ve kültürel bağlarını güçlendirmeleri açısından büyük bir öneme sahip. Katılım sağlayan tüm takımları ve öğrencileri tebrik ediyorum. Turnuvanın başarılı bir şekilde gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Gediz Müftüsü Sebahattin Turan ise, “Turnuvanın düzenlenmesinde katkıda bulunan başta İlçe Gençlik ve Spor Müdürü  Muhammet Keskin olmak üzere antrenörlerimize, din görevlilerimize ve turnuvaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bu tür etkinlikler, gençlerimizin bir araya gelmesini ve toplumsal değerlerin pekişmesini sağlamaktadır” şeklinde konuştu.

HABER RECEP BAYSAL

FOTO GEDİZ MÜFTÜ

 

REKLAM ALANI