GEDİZ’DE YAPIMI SÜREN HAFIZLIK KUR’AN KURSUNA DESTEK SÜRÜYOR
Kütahya’nın Gediz ilçesinde, müftülük tarafından yapımı devam eden Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu için hayırseverlerin destekleri artarak sürüyor.
Bu kapsamda, Gediz Merkez Kur’an Kursu’ndan mezun olan ve farklı kurumlarda görev yapan hafızlar, Hafız İbrahim Akkaş öncülüğünde topladıkları bağışı Kur’an kursu inşaatına destek olarak sundu.
Bağışı kabul eden Gediz İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, yapılan desteğin anlamlı bir vefa örneği olduğunu vurgulayarak, “Aralarında müftülüğümüzde görev yapan din görevlilerimizin de bulunduğu, farklı kurumlarda çalışan Gediz Merkez Kur’an Kursu mezunu hafız kardeşlerimizin bugün Kur’an kursumuzun devam eden inşaatına yaptıkları katkı, birlik ve dayanışmanın güzel bir göstergesidir. Hafızlarımızı bu anlamlı bağışlarından dolayı tebrik ediyor, Rabbim hayırlarını kabul etsin diyorum.” ifadelerini kullandı.
Kur’an kursu inşaatının tamamlanması için yapılan bağışlar ve destekler sürerken, hayırsever vatandaşların da projeye katkı sağlamaya devam ettiği belirtildi.