Gediz’de Voleybol Tutkusu Büyüyor: Spor Salonları Dolup Taşıyor!

Gediz'de Voleybol Tutkusu Büyüyor: Spor Salonları Dolup Taşıyor! Kütahya’nın Gediz ilçesinde vatandaşların spora olan ilgisi, özellikle voleybol branşında zirveye ulaştı. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı...

Gediz’de Voleybol Tutkusu Büyüyor: Spor Salonları Dolup Taşıyor!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.12.2025
2
A+
A-

Gediz’de Voleybol Tutkusu Büyüyor: Spor Salonları Dolup Taşıyor!

Kütahya’nın Gediz ilçesinde vatandaşların spora olan ilgisi, özellikle voleybol branşında zirveye ulaştı. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu, gecenin ilerleyen saatlerine kadar voleybol oynamak isteyen vatandaşlarla dolup taşarken, yoğun talep nedeniyle spor salonu olan okullara yönelen vatandaşlar kendi aralarında turnuvalar düzenliyor.

Gediz’de voleybol artık sadece bir spor etkinliği değil, aynı zamanda ailece yapılan bir sosyal aktivite haline geldi. Vatandaşlar, aileleri ile birlikte spor salonlarına gelerek hem fiziksel aktivite yapıyor hem de voleybol oynayarak günün stresini atıyor.

Vatandaşlar: “Hem Spor Yapıyoruz Hem Sosyalleşiyoruz”

Voleybola olan ilginin artmasıyla birlikte, spor salonu bulmakta zorlandıklarını belirten vatandaşlar, bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

Bir vatandaş, konuyla ilgili görüşlerini şöyle ifade etti, “Akşamları Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün salonunda yer bulmak neredeyse imkânsız hale geldi. Bu durum, ilçede spora olan ilginin ne kadar arttığını gösteriyor. Biz de arkadaşlarımızla organize olup, ücret karşılığında okul salonlarını kiralayarak oynamaya başladık. Kendi aramızda düzenlediğimiz bu turnuvalar, hem bizi zinde tutuyor hem de inanılmaz derecede sosyalleşmemizi sağlıyor.”

Başka bir katılımcı ise, voleybolun aileleri bir araya getiren yönüne vurgu yaptı:

“Eşimle ve çocuklarımla birlikte geliyoruz. Çocuklarımız da bizi izlerken spor sevgisi kazanıyor. Voleybol sayesinde hem sağlıklı kalıyoruz hem de hep birlikte kaliteli zaman geçirerek stres atıyoruz. Bu ilginin sürekli artması çok güzel.”

Gediz’deki vatandaşlar, yerel yönetimlerden ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden, artan bu talebi karşılamak üzere yeni spor tesislerinin veya mevcut tesislerin kullanım saatlerinin artırılması yönünde destek beklediklerini de ekledi.

RECEP BAYSAL

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.