GEDİZ’DE TOBB DESTEKLİ PROJE OKULU TOPLANTISI TİCARET VE SANAYİ ODASINDA YAPILDI

GEDİZ’DE TOBB DESTEKLİ PROJE OKULU TOPLANTISI TİCARET VE SANAYİ ODASINDA YAPILDI Kütahya’nın Gediz ilçesinde, TOBB destekli Proje Okulu Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Proje...

GEDİZ’DE TOBB DESTEKLİ PROJE OKULU TOPLANTISI TİCARET VE SANAYİ ODASINDA YAPILDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
1
A+
A-

GEDİZ’DE TOBB DESTEKLİ PROJE OKULU TOPLANTISI TİCARET VE SANAYİ ODASINDA YAPILDI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, TOBB destekli Proje Okulu Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Proje Yürütme Kurulu toplantısı Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat İçel ve Gediz Yunus Emre Proje Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Altınay katıldı.

Toplantıda, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için planlanan faaliyetler ve projeler genel olarak değerlendirildi. Okulun akademik ve mesleki anlamda daha nitelikli hale getirilmesi, başarılı öğrencilerin okul tercihlerinin sağlanması, yıl boyunca öğrencilere teşvik ve burslar verilmesi, etkin tanıtım faaliyetleri, teknik geziler, atölyelerin modernize edilmesi ve okul personeli, veli, öğrenci ve Oda temsilcileriyle kaynaşma kahvaltısı gibi konular ele alındı.

Konuyla ilgili olarak Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, “Önümüzdeki dönemin faaliyetleri hakkında toplantı gerçekleştirdik. Farklı konuları katılımcılarla birlikte müzakere ederek karara bağladık. Başarılı bir yeni dönem temennisi ile toplantımızı bitirdik” dedi.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk ise, “Makine ve teçhizat desteği, öğrencilere burs verilmesi, teknik geziler ve kahvaltı organizasyonları gibi konularda Gediz Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman meslek liselerini destekleyeceğiz. Amacımız, öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almasını sağlamak ve onları iş hayatına hazırlamaktır” şeklinde konuştu.

Yeni eğitim öğretim yılında başarılı bir dönem geçirmeyi uman toplantı, katılımcıların ortak hedefleri doğrultusunda sona erdi.

HABER RECEP BAYSAL

FOTO RECEP BAYSAL VE TİCARET ODASI

REKLAM ALANI