Gediz’de sosyal sorumluluk projesi: Hayvanlar Ölmesin

    GEDİZLİ VETERİNER HEKİM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE DESTEK BEKLİYOR. HAYVANLAR ÖLMESİN! Kütahya’nın Gediz ilçesinde Gökyıldız Veteriner Kliniği olarak hizmet vermekte olan Veteriner Hekim İsmail Yıldız Sosyal Sorumluluk...

Gediz’de sosyal sorumluluk projesi: Hayvanlar Ölmesin
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.08.2024
12
A+
A-

 

 

GEDİZLİ VETERİNER HEKİM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE DESTEK BEKLİYOR. HAYVANLAR ÖLMESİN!

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Gökyıldız Veteriner Kliniği olarak hizmet vermekte olan Veteriner Hekim İsmail Yıldız Sosyal Sorumluluk Projesine Destek Bekliyor.

SON GÜNLERDE HAYVANLARI KORUMA KANUNUYLA İLGİLİ YASA TASARISI MECLİSTEN GEÇİRİLDİ.

Son günlerde hayvanları koruma kanunuyla ilgili değişikliğin meclisten geçirildiğini belirten Yıldız, ‘’Bizler hayvansever veteriner hekimler olarak ne yapabiliriz, sokakta yaşayan bu masum canlıları nasıl kurtarabiliriz diye düşündük. Gökyıldız veteriner kliniği olarak ta bir karar verdik. Bizim kliniğimiz Kütahya’nın Gediz İlçesinde bulunuyor ve bu bölgeye hizmet veriyoruz. ‘’ şeklinde belirtti.

CAN DOSTLARIMIZIN ÖLMEMESİ İÇİN SAHİPLERDİRMEYİ TEŞVİK AMACIYLA SOSYAL SORUMLULUK PROJEMİZİ BAŞLATTIK.

Can dostlarımızın ölmemesi için sahiplendirmeyi teşvik etmemiz gerektiğine değinen Yıldız, ‘’ Sokak hayvanlarımızın iç dış parazit ilaçlarının yapılması, kuduz aşılarının uygulanması ayrıca mikroçip uygulama ve pasaport işlemlerinin 100 sokak köpeği için ücretsiz olarak karşılayacağız.’’

TÜM VETERİNER HEKİM MESLEKTAŞLARIMDAN DESTEK BEKLİYORUM

Başlattıkları sosyal sorumluluk projesine desteklerini beklediklerini belirten Yıldız, ‘’ Tüm Türkiye’de mesleğini icra eden veteriner hekim, klinik sahipleri ve hayvan hastanesi sahiplerinden  bu projeye  katkı sağlamalarını bekliyoruz. Böylelikle sokakta yaşayan bu masum  canlıların sahiplenilmesinin teşvik edilmesi ve onların refah seviyesinin yüksek bir şekilde hayatlarına devam etmesini istiyoruz.’’ Dedi.

REKLAM ALANI