GEDİZ’DE SEBZE-MEYVE PAZARINDA ÜRÜN BOLLUĞU

GEDİZ’DE SEBZE-MEYVE PAZARINDA ÜRÜN BOLLUĞU Kütahya’nın Gediz ilçesinde hafta sonu Cumartesi günleri kurulan meyve-sebze pazarında bu hafta ürün bolluğu yaşanıyor. Köylülerin yetiştirdiği taze ürünlerin pazar tezgâhlarında...

GEDİZ’DE SEBZE-MEYVE PAZARINDA ÜRÜN BOLLUĞU
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
20
A+
A-

GEDİZ’DE SEBZE-MEYVE PAZARINDA ÜRÜN BOLLUĞU

Kütahya’nın Gediz ilçesinde hafta sonu Cumartesi günleri kurulan meyve-sebze pazarında bu hafta ürün bolluğu yaşanıyor.

Köylülerin yetiştirdiği taze ürünlerin pazar tezgâhlarında yer almasıyla birlikte, hem çeşitlilik hem de bol miktarda ürün dikkat çekiyor.

Gedizli vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren kışlık hazırlıkları için pazara akın ederken, bol ve farklı ürün çeşitleri nedeniyle fiyatların geçtiğimiz haftalara göre daha uygun olması gözlerden kaçmadı.

Gediz pazarında salçalık domatesler, 10-15 liradan, kurutmalık biberler ise 20-25 liradan satışa sunuluyor. Ayrıca, salatalık 15 lira, domates 20 lira, taze fasulye ise 50 lira civarında fiyatlarla pazar tezgâhlarında yer alıyor.

Ürün bolluğundan büyük memnuniyet duyan pazar esnafı, bu bolluğun köylülerin verimli sezonu ve artan üretim kapasitesinin bir sonucu olduğunu belirtiyor. Vatandaşlar, uygun fiyatlar ve geniş ürün yelpazesi nedeniyle alışverişlerden memnun olduklarını dile getiriyorlar.

Gediz pazarında yaşanan bu olumlu gelişmeler, hem üreticiler hem de tüketiciler için ekonomik bir rahatlama sağlıyor.

HABER FOTO RECEP BAYSAL

REKLAM ALANI