GEDİZ’DE ÖĞRENCİLERE EK SEFER DESTEĞİ, BELEDİYE DESTEKLİ HİZMET BAŞLIYOR

GEDİZ’DE ÖĞRENCİLERE EK SEFER DESTEĞİ, BELEDİYE DESTEKLİ HİZMET BAŞLIYOR Kütahya’nın Gediz ilçesinde, öğrencilerin okula gidiş ve dönüşlerini daha kolay hale getirmek amacıyla yeni bir belediye destekli...

GEDİZ’DE ÖĞRENCİLERE EK SEFER DESTEĞİ, BELEDİYE DESTEKLİ HİZMET BAŞLIYOR
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.08.2024
9
A+
A-

 

GEDİZ’DE ÖĞRENCİLERE EK SEFER DESTEĞİ, BELEDİYE DESTEKLİ HİZMET BAŞLIYOR

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, öğrencilerin okula gidiş ve dönüşlerini daha kolay hale getirmek amacıyla yeni bir belediye destekli ek sefer uygulaması başlatılıyor. 9 Eylül 2024 itibarıyla yürürlüğe girecek bu hizmet, öğrencilere ulaşım kolaylığı sağlamak üzere tasarlandı.

Geçtiğimiz yıllarda, okul servis ücretlerinin yüksekliği nedeniyle sıkıntı yaşayan vatandaşların talepleri üzerine, o dönemin MHP Gediz İlçe Başkanı ve mevcut Belediye Başkanı Necdet Akel ile İYİ Parti Gediz İlçe Başkanı Alper İrikara’nın yoğun çabaları sonucunda, dönemin Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak tarafından şehir içi dolmuş hat güzergahında ek seferler başlatılmıştı. Bu uygulama, vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılanmıştı.

2024-2025 eğitim-öğretim yılı için aynı hizmetin devam etmesini isteyen Gedizliler, Belediye Başkanı Necdet Akel’e taleplerini iletmişti. Vatandaşların beklentisi karşılıksız kalmadı ve Başkan Akel müjdeyi duyurdu.

Başkan Akel’den Açıklama

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Necdet Akel, “Öğrencilerimizin eğitim hayatını desteklemek ve okula gidiş-dönüşlerini kolaylaştırmak amacıyla 9 Eylül 2024 tarihinden itibaren Öğrenci Ek Sefer Hizmetini sunacağız. Sabah saat 07.50’den itibaren Belediye Hizmet Binası arkası, Umurbey Mahallesi, Muhipler Mahallesi ve şehir içi dolmuş duraklarından okullar bölgesine; akşam saat 16.15-17.30 arasında ise okullar bölgesinden şehir içindeki tüm dolmuş duraklarına ek seferler düzenlenecek. Bu hizmetin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Detaylar ve Sefer Saatleri

Yeni ek seferler, sabah saat 07.50’den itibaren başlayacak ve gün boyunca belirli aralıklarla devam edecek. Öğrenciler, sabah saatlerinde Belediye Hizmet Binası arkası, Umurbey Mahallesi, Muhipler Mahallesi ve şehir içi dolmuş duraklarından okullarına ulaşabilecek. Akşam saatlerinde ise 16.15 ile 17.30 arasında, okullardan şehir içindeki dolmuş duraklarına geri dönüş yapılacak.

Bu yeni düzenleme, Gediz’deki öğrenciler ve aileleri için büyük bir kolaylık sağlayacak ve eğitim sürecini destekleyecek.

HABER-FOTO RECEP BAYSAL

 

 

REKLAM ALANI