GEDİZ’DE ÖDÜLLÜ KEÇİ PEYNİRİ YARIŞMASI DÜZEMLENDİ

GEDİZ’DE ÖDÜLLÜ KEÇİ PEYNİRİ YARIŞMASI DÜZEMLENDİ   Kütahya Gediz’de 2.si düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Makineleri, Teknolojileri ve Yem Fuarında düzenlenen Gediz çok amaçlı fuar alanında ödüllü keçi peyniri...

GEDİZ’DE ÖDÜLLÜ KEÇİ PEYNİRİ YARIŞMASI DÜZEMLENDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.08.2024
1
A+
A-

GEDİZ’DE

ÖDÜLLÜ KEÇİ PEYNİRİ YARIŞMASI DÜZEMLENDİ

 

Kütahya Gediz’de 2.si düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Makineleri, Teknolojileri ve Yem Fuarında düzenlenen Gediz çok amaçlı fuar alanında ödüllü keçi peyniri yarışması düzenlendi.

Tarım İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen keçi peyniri yarışması Gediz Tarhana Festivali Tarım ve Hayvancılık Fuar alanında gerçekleştirildi. Yarışmacılar evlerinde kendilerinin yapmış olduğu keçi peynirini getirip tadım için jüri üyelerine sundular.

Jüri üyesi olan Belediye Başkanı Necdet Akel, Ziraat Odası başkanı Ali Osman Aslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Tarım Müdürü Osman Ergün tadımlarının ardından konuşma yaptılar.

Tadım değerlendirmesinin sonunda keçi peynirini en lezzetli yapan 1. Sedef Karakoyun’a, 2. Halil Karakoyun’a ve 3. olan Mehmet Yücel’e kapalı kutuda küçük elektronik cihaz hediye edildi.

Haber-Fotoğraf: Firdevs Yanku

 

REKLAM ALANI