GEDİZ’DE MAZGAL ve RÖGARLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI

GEDİZ’DE  MAZGAL ve RÖGARLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye tarafından altyapı düzenlemeleri kapsamında mazgallar ve çarşı içerisindeki rögarlarda kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yağışlı havalarda su...

GEDİZ’DE  MAZGAL ve RÖGARLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.08.2024
5
A+
A-

GEDİZ’DE  MAZGAL ve RÖGARLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye tarafından altyapı düzenlemeleri kapsamında mazgallar ve çarşı içerisindeki rögarlarda kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Yağışlı havalarda su birikintilerinin ve potansiyel su taşkınlarının önüne geçerek halk sağlığını korumak amacıyla ilçemiz genelinde su tahliyesini sağlayan mazgallarda ve özellikle çarşı içerisindeki rögarlarda temizlik, bakım ve onarım çalışmaları yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, “İlçemizdeki altyapı unsurlarının düzenli bakımı, hem vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırıyor hem de olası sorunların önüne geçiyor. Mazgallar ve rögarlar üzerindeki temizlik çalışmalarımızı düzenli olarak sürdüreceğiz. Altyapı sistemlerinin verimli çalışması ve vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yaşamını sürdürmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

HABER RECEP BAYSAL

FOTO : GEDİZ BLD.

 

REKLAM ALANI