GEDİZ’DE İŞİMİZ TEMİZ PROJESİ KAPSAMINDA 32 VATANDAŞ KURSU TAMAMLADI

GEDİZ'DE İŞİMİZ TEMİZ PROJESİ KAPSAMINDA 32 VATANDAŞ KURSU TAMAMLADI Kütahya'nın Gediz ilçesinde yiyecek içecek, ulaştırma ve konaklama sektörlerinde çalışan veya bu alanlarda kariyer yapmayı planlayan vatandaşlar...

GEDİZ’DE İŞİMİZ TEMİZ PROJESİ KAPSAMINDA 32 VATANDAŞ KURSU TAMAMLADI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.08.2024
9
A+
A-

GEDİZ’DE İŞİMİZ TEMİZ PROJESİ KAPSAMINDA 32 VATANDAŞ KURSU TAMAMLADI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde yiyecek içecek, ulaştırma ve konaklama sektörlerinde çalışan veya bu alanlarda kariyer yapmayı planlayan vatandaşlar için düzenlenen “İşimiz Temiz Projesi” kursu başarıyla tamamlandı. Gediz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen 8 saatlik kursa 32 kursiyer katıldı.

Gediz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Arısoy, kursun tamamlandığını belirterek, “İşimiz Temiz Belgesi için Merkezimize başvuru yapan 32 kursiyerimiz için düzenlediğimiz kursumuz sona erdi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve OPET iş birliğiyle hayata geçirilen Yiyecek-İçecek/Ulaştırma/Konaklama sektörlerinde çalışan ya da bu sektörde ileride çalışmayı düşünen vatandaşlarımıza yönelik ‘İşimiz Temiz Projesi’ kapsamında Gediz Halk Eğitimi Merkezimize başvuran 32 kursiyerimiz belge almaya hak kazandılar. Kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Bu proje vatandaşların iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgi ve becerilerini artırmayı, sektördeki standartları yükseltmeyi ve istihdam olanaklarını genişletmeyi hedefliyor.

HABER RECEP BAYSAL

FOTO GEDİZ HALK EĞİTİM MERKEZİ

 

 

REKLAM ALANI