Gediz’de İmam Hatip Okullarının 73. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

Gediz'de İmam Hatip Okullarının 73. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı Kütahya’nın Gediz ilçesinde, İmam Hatip Okullarının 73. kuruluş yıl dönümü, geniş bir katılımla kutlandı. 17 Ekim 1951...

Gediz’de İmam Hatip Okullarının 73. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.10.2024
5
A+
A-

Gediz’de İmam Hatip Okullarının 73. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, İmam Hatip Okullarının 73. kuruluş yıl dönümü, geniş bir katılımla kutlandı. 17 Ekim 1951 tarihinde yeniden eğitime başlayan ve Türk Milletinin manevi geleceğini şekillendiren İmam Hatip Okulları, bu özel günde saygıyla anıldı.

Gediz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Kandemir, Okul Müdürü Akif Dündar, okulun ilk müdürü İsmail Dönmez, önceki dönem müdürleri Yaşar Ali Alabaş ve Cafer Ece ile diğer okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla düzenlenen program, manevi coşku ve hatıralarla doluydu.

Program, Okul Müdürü Akif Dündar’ın açılış konuşmasıyla başladı. Dündar, İmam Hatip Okullarının milletin ihyası ve inşasında oynadığı önemli role değindi ve bu sorumluluğu akl-ı selim, kalb-i selim ve zevk-i selim sahibi nesillerle sürdüreceklerini vurguladı. Ardından İmam Hatip Okullarının tarihi ve vizyonunu anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı.

Öğrencilerin okuduğu şiirlerle program daha da zenginleşti. Eski müdürlerden Yaşar Ali Alabaş, okulun geçmişine dair önemli hatıralarını paylaştı. İlk müdür İsmail Dönmez de kapanış konuşmasını yaparak, İmam Hatip Okullarının bugünlere geliş sürecini anlattı.

Programda emeği geçen tüm öğrencilere ve meslek dersleri öğretmenlerine teşekkür edilirken, İmam Hatip Okullarının huzur ve güven içinde öğrenim gördüğü bu günlere katkıda bulunan herkese saygı ve minnet duyguları ifade edildi. Kutlama programı, öğrencilerin ve öğretmenlerin katkılarıyla büyük bir başarıyla tamamlandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.