GEDİZ’DE FECİ KAZA, 1 ÖLÜ 2 YARALI

GEDİZ’DE FECİ KAZA, 1 ÖLÜ 2 YARALI Kütahya'nın Gediz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Gediz ilçesine bağlı Dedeköy mevkiinde...

GEDİZ’DE FECİ KAZA, 1 ÖLÜ 2 YARALI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.08.2024
31
A+
A-

GEDİZ’DE FECİ KAZA, 1 ÖLÜ 2 YARALI
Kütahya’nın Gediz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.
Gediz ilçesine bağlı Dedeköy mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, O.G.’in (46) kullandığı 43 LA 302 plakalı otomobil, Gediz istikametine doğru seyir halindeyken Dedeköy kavşağına yaklaştı. Aynı yolda seyir halindeki N.M. (32) idaresindeki 34 LA 0386 plakalı kamyoneti sollamaya çalışan O. G. direksiyon hâkimiyetini kaybetti ve çift taraflı bir trafik kazası meydana geldi.
Kazanın haber verilmesinin ardından kaza mahalline çok sayıda ambulans ve jandarma güçleri sevk edildi. yaralılara ilk müdahalenin yapılmasının ardından yaralılar ambulanslarla Gediz Devlet Hastanesine götürüldü.
43 LA 302 plakalı araç sürücüsü O.G. Gediz Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Aynı araçta yolcu olarak bulunan İ.N. (43) ve O.G.’in eşi A.G. (46) ise yaralandı. Yaralıların tedavileri Gediz Devlet Hastanesinde devam ediyor.
Olayla ilgili adli işlemler sürüyor.

REKLAM ALANI