GEDİZ’DE BU MISIRLAR SOKAK HAYVANLARI İÇİN SATILIYOR

GEDİZ'DE BU MISIRLAR SOKAK HAYVANLARI İÇİN SATILIYOR Gediz Tarhana Festivalinin açılışından bu yana ilk kez 2024 festivalinde stant açan Gediz Hayvanseverler Derneği, süt mısırının haşlamasını ve...

GEDİZ’DE BU MISIRLAR SOKAK HAYVANLARI İÇİN SATILIYOR
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.08.2024
3
A+
A-

GEDİZ’DE BU MISIRLAR SOKAK HAYVANLARI İÇİN SATILIYOR

Gediz Tarhana Festivalinin açılışından bu yana ilk kez 2024 festivalinde stant açan Gediz Hayvanseverler Derneği, süt mısırının haşlamasını ve közlemesini önemli bir amaca hizmet etmesi için satışa sunuyor.

2019 yılında kurulan Hayvanseverler Derneği yıllardır üyeleri ve gönüllüleriyle sokak hayvanlarının sesi, soluğu olmaya devam ediyor. Stantta hayvanları koruma, yaşatma, besleme ve sevme temalı afişler dikkatleri çekiyor.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN SATILIYOR

Festivalde Hayvanseverler Derneğinin açtığı bu mısır standının diğerlerinden farkı ise sokak hayvanları için işletilmesi.

Hayvanseverler Derneği standında çalışan dernek üyeleri, festival boyunca haşlama ve közleme mısırlardan elde ettiği tüm geliri sokak hayvanlarının beslenme, barınma ve sağlık ihtiyaçları için kullanacak.

MÜŞTERİLERİNİN UĞRAK YERİ OLDU

Gediz Tarhana Festivaline katılıp güzel bir amaca hizmet eden gönüllü üyelerin ellerinden lezzetli mısırların satıldığı stant, duyarlı ziyaretçilerin uğrak mekanı haline geldi.

REKLAM ALANI