GEDİZ’DE AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI

GEDİZ’DE AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI Kütahya’nın Gediz ilçesinde faaliyet gösteren 8 amatör spor kulübüne malzeme desteği yapıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gönderilen malzemeler Gediz...

GEDİZ’DE AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.07.2024
15
A+
A-

GEDİZ’DE AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde faaliyet gösteren 8 amatör spor kulübüne malzeme desteği yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gönderilen malzemeler Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Mesut Yörük’ün katılımı ile Gençlik Spor Müdürlüğü ilçe tesislerinde kulüp yetkililerine teslim edildi.

Bu kapsamda Muhipler Fatih Spor Kulübü, Gediz Gençlik Spor Kulübü, Gediz Gücü Spor Kulübü, Yeşilçay Spor Kulübü, Gökler Belediye Spor Kulübü, Gediz Spor Kulübü, Erdoğmuş Spor Kulübü, Dayınlar Spor Kulübü yetkililerine gönderilen malzemeler telim edilerek iyi bayramlar dilekleri iletildi.

Gediz Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin konuya ilişkin olarak, “Kütahya İl Müdürlüğümüz tarafından gönderilen malzemeleri amatör spor kulüplerimize teslim ettik. Gençlik ve Spor Bakanlığımız amatör spora çok değer veriyor. Yapılan yardımların hayırlı olmasını diliyorum. Herkese  iyi bayramlar diliyorum” dedi.

HABER-FOTO RECEP BAYSAL

REKLAM ALANI