GEDİZ’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

Gediz’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Abide Şehitliğinde saat 11:30 başlayan törenle kutlandı

GEDİZ’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.08.2022
125
A+
A-

Gediz’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Abide Şehitliğinde saat 11:30 başlayan törenle kutlandı

Abide Şehitliğinde düzenlenen törene, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Cumhuriyet Savcısı İbrahim Ağköpür, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen İsmail Yalçın, İlçe Emniyet Müdürü Halil Konca, Dpü Gediz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Melahat Aydıner, Ksbü Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okul Müdür Yrdımcısı Öğretim Görevlisi Melike Pehlivan, daire amirleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Abide Şehitliğinde çelenk sunumu ile başladı.

Program, saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile devam etti, günün anlam ve önemini belirten konuşma J.Asb.Çvş. Burak Koçak tarafından yapıldı.

Günün anlam ve önemini belirten şiir Gediz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Berfin Han tarafından okundu. Gediz Kaymakamı Hakan Alkan’ın şehitlik defterini imzalayarak günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, ulu camii müezzini İsmail Karakaş tarafından kur’an-ı kerim tilaveti ve Vaiz Erdoğan Tuna tarafından dua edildi.

Yapılan duanın ardından Gediz Kaymakamı Hakal Alkan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Gediz Cumhuriyet Savcısı İbrahim Ağköpür tarafından tebrikler kabul edilerek program sona erdi.

REKLAM ALANI