GEDİZ’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSUYLA KUTLANDI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Abide Köyü Şehitliğinde gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamı Hakan Alkan, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığından Albay Sadık...

GEDİZ’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSUYLA KUTLANDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.08.2024
14
A+
A-

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Abide Köyü Şehitliğinde gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamı Hakan Alkan, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığından Albay Sadık Tuncel, Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz Cumhuriyet Başsavcısı Saliha Tunç ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Abide Şehitliği’nde yapılan tören, çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemine dair konuşmalar ve şiirler okunduktan sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Törenin sonunda, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, tebrikleri kabul etti. Kaymakam Alkan, büyük zaferin 102. yıl dönümü ile ilgili olarak, “Bu büyük zaferin 102. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Milletimizin birlik ve beraberlik içinde, her zaman olduğu gibi ülkemizin savunmasını ve huzurunu koruyacağından hiçbir şüphemiz yok” dedi.

Tören, katılımcıların zafer coşkusunu paylaştığı ve milli birliğin vurgulandığı anlamlı bir şekilde sona erdi.

REKLAM ALANI