Gediz’de 10 Nisan Coşkusu: Emniyet Teşkilatı’ndan Kaymakam Uzun’a Ziyaret
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 181. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Gediz’de kutlama programları başladı. Bu anlamlı hafta dolayısıyla Gediz İlçe Emniyet Müdürü İlhan Sarıca ve beraberindeki emniyet personeli, Gediz Kaymakamı Emrah Uzun’u makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, teşkilatın ilçedeki huzur ve güven ortamını sağlamaya yönelik çalışmaları istişare edildi.
Emniyetten Nezaket Ziyareti ve Çiçek Takdimi
Ziyaret sırasında İlçe Emniyet Müdürü İlhan Sarıca, Kaymakam Emrah Uzun’a nazik kabullerinden dolayı teşekkür ederek, tüm teşkilat adına günün anısına çiçek takdiminde bulundu. İlçenin asayişi, trafik güvenliği ve yürütülen sosyal projeler hakkında kısa bir bilgilendirmenin de yapıldığı görüşmede, polisin sadece suçla mücadelede değil, vatandaşla iç içe yürüttüğü faaliyetlerin önemi vurgulandı.
Kaymakam Emrah Uzun: “Polisimiz Huzurumuzun Teminatıdır”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Kaymakamı Emrah Uzun, emniyet teşkilatının devletin en köklü ve sarsılmaz sütunlarından biri olduğunu belirtti. Kaymakam Uzun, “Hukukun üstünlüğünü ve vatandaşımızın can ve mal güvenliğini korumak adına gece gündüz demeden görev yapan Türk Polis Teşkilatı’mızın 181. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Gediz’in huzur ve güven şehri olmasında, polislerimizin fedakâr ve disiplinli çalışmalarının payı büyüktür. Devletimizin şefkatini ve kudretini her zaman hissettiren emniyet güçlerimiz, toplumumuzun güvenle başını yastığa koymasının teminatıdır. Başta Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü personelimiz olmak üzere, vatanı uğruna şehit düşen polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; tüm teşkilat mensuplarına görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.