GEDİZ YEREL EYLEM GRUBU’NDAN DAYINLARSPOR’A MALZEME DESTEĞİ

GEDİZ YEREL EYLEM GRUBU'NDAN DAYINLARSPOR’A MALZEME DESTEĞİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Gediz Yerel Eylem Grubu (YEG) Derneği, “Yerel Kalkınma Stratejisi” kapsamında “Toplumun Kültürel ve Sosyal Yaşamının Canlandırılması...

GEDİZ YEREL EYLEM GRUBU’NDAN DAYINLARSPOR’A MALZEME DESTEĞİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.10.2024
1
A+
A-

GEDİZ YEREL EYLEM GRUBU’NDAN DAYINLARSPOR’A MALZEME DESTEĞİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Gediz Yerel Eylem Grubu (YEG) Derneği, “Yerel Kalkınma Stratejisi” kapsamında “Toplumun Kültürel ve Sosyal Yaşamının Canlandırılması ve Desteklenmesi” temasıyla önemli bir adım attı. İlçede altyapı ve sporcu yetiştirilmesinde önde gelen kulüplerden Dayınlarspor Kulübü’ne malzeme desteğinde bulunuldu.

Dayınlarspor Kulübü’ne verilen destek, maç topları, eşofman takımları, yağmurluklar ve spor ayakkabıları gibi önemli ekipmanlardan oluştu. Kulüp binasında gerçekleştirilen etkinliğe sporcu gençler de katılım sağladı.

Etkinlikte konuşma yapan Gediz Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Mehmet Erkan, gençliğin ve sporun önemine dikkat çekerek, Gediz’de bu tür yatırımların devam edeceğini belirtti. Erkan, etkinliğe katılan Dayınlarspor Kulübü Başkanı Ünal Bilgili’ye, antrenörler Kamil Bütün, Rasim Köse ve Fatih Bilgili’ye teşekkür etti. Ayrıca, gençlerin gelişimine katkı sağlayacak bu tür desteklerin ilçenin sosyal ve kültürel hayatına olumlu etkilerde bulunacağını vurguladı.

Dayınlarspor Kulübü Başkanı Ünal Bilgili ise yapılan bu destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç sporcuların başarısına katkı sağlayacak her türlü desteğin çok kıymetli olduğunu ifade etti.

HABER RECEP BAYSAL

FOTO GEDİZ YEG SOSYAL MEDYA

REKLAM ALANI