GEDİZ TİCARET SANAYİ ODASINDAN KIRTASİYE DESTEĞİ

GEDİZ TİCARET SANAYİ ODASINDAN KIRTASİYE DESTEĞİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından sağlanan finansman desteği ile ilköğretimde okuyan öğrencilere yönelik kırtasiye malzemeleri...

GEDİZ TİCARET SANAYİ ODASINDAN KIRTASİYE DESTEĞİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2024
7
A+
A-

GEDİZ TİCARET SANAYİ ODASINDAN KIRTASİYE DESTEĞİ
Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından sağlanan finansman desteği ile ilköğretimde okuyan öğrencilere yönelik kırtasiye malzemeleri yardımı yapıldı. Gediz ve Şaphane ilçelerinde toplam 490 öğrenciye ulaşacak olan bu yardımların dağıtımı, ilk olarak Eskigediz Fahrettin Altay İlkokulu’nda gerçekleştirildi.
Dağıtım törenine Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur ve Şube Müdürü Yaşar Kandemir katıldı.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, konuya ilişkin olarak, “Bugün burada, çocuklarımızın eğitim hayatlarına katkıda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. TOBB’un desteğiyle gerçekleştirdiğimiz bu yardım, hem Gediz hem de Şaphane ilçelerindeki öğrencilerimizin eğitim süreçlerine destek olmayı amaçlıyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza en iyi eğitim imkânlarını sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Kırtasiye malzemeleri, öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamalarına ve okul yaşantılarında daha başarılı olmalarına yardımcı olacak.

REKLAM ALANI