GEDİZ TARHANASI ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ SATIŞ MAĞAZASI REYONUNDA YERİNİ ALDI

GEDİZ TARHANASI ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ SATIŞ MAĞAZASI REYONUNDA YERİNİ ALDI Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk’ün girişimleri ile geçtiğimiz yıllarda Erdoğmuş Köyünde kurulan...

GEDİZ TARHANASI ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ SATIŞ MAĞAZASI REYONUNDA YERİNİ ALDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.10.2024
2
A+
A-

GEDİZ TARHANASI ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ SATIŞ MAĞAZASI

REYONUNDA YERİNİ ALDI

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk’ün girişimleri ile geçtiğimiz yıllarda Erdoğmuş Köyünde kurulan ve yine Eylül ayında tanıtımı için çalışma gerçekleştirilen Gediz Tarhanası Atatürk Orman Çiftliği satış mağazasında yerini aldı.

Erdoğmuş Köyünde bulunan Gediz Elif Ana kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından üretimi gerçekleştiren tarhana Ankara’da bulunan Atatürk Orman Çiftliğinde bulunan mağazada satışa sunularak Ankaralıların beğenisine sunuldu.

Yaptıkları girişimlerin sonuç verdiğini belirten Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, “Tarhanamız Atatürk Orman Çiftliği Mağazasında satışa çıktı.  Coğrafi İşaretli tarhanamızı hem yurt içinde hem de yurt dışında tanıtma faaliyetlerimize devam ederek Gediz Tarhanasının hak ettiği değere ulaşması için çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Kütahya İl Tarım Müdürü Dr. Emre Yeniay’a teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.