GEDİZ SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ MÜDÜRÜ ATEŞ GÖREVİNE BAŞLADI

GEDİZ SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ MÜDÜRÜ ATEŞ GÖREVİNE BAŞLADI Kütahya’nın Gediz ilçesinde Sosyal Güvenlik Merkezine Müdür olarak atanan Celalettin Ateş görevine başladı. Sakarya’nın Pamukova ilçesinde görev yaparken Gediz’e...

GEDİZ SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ MÜDÜRÜ ATEŞ GÖREVİNE BAŞLADI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.08.2024
2
A+
A-

GEDİZ SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ MÜDÜRÜ ATEŞ GÖREVİNE BAŞLADI

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Sosyal Güvenlik Merkezine Müdür olarak atanan Celalettin Ateş görevine başladı.

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde görev yaparken Gediz’e atanan Müdür Ateş, Gediz Sosyal Güvenlik Merkezinde birçok işlemin daha hızlı gerçekleştirildiğini söyledi.

CELALETTİN ATEŞ KİMDİR?

1990 yılında Sosyal Sigortalar Kurumu Bilecik il Müdürlüğüne bağlı Bozüyük Sigorta Ödeme Bürosunda Hizmetli kadrosuyla göreve başlayan Ateş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi.

2006 yılında görevde yükselme sınavını kazanarak Memur ve sonrasında Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosuyla Bilecik il Müdürlüğünde, 2010 yılından itibaren Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkezinde görev yapan Celalettin Ateş kariyer basamaklarında yükselerek olarak Şef kadrosuna geçti. İş hayatın hizmet personeli olarak başlayan Ateş, 2014 yılında Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü ünvanını kazandı.

 

Mesleğini Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü olarak Pamukova’da yapan evli ve iki çocuk babası Celalettin Ateş, 2024 yılında Gediz Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğüne atandı.

 

HİZMETİMİZİ DAHA GÜZEL MEKANLARDA VERMEK İSTİYORUZ

 

“Sakarya Pamukova’dan Gediz Sosyal Güvenlik Merkezi’ne Merkez Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım. Daha önce görevi yürüten Ali Osman Bey ile yine Müdür Vekilimiz olarak burada devam edeceğiz. Güzel Gediz’imize güzel halkımıza en iyi şekilde hizmetimizi birlikte yürüteceğiz. Mekanımız biraz sıkıntılı olsa da niyetimiz, daha iyi mekanlara taşınmak suretiyle hizmetimizi daha güzel mekanlarda vermek. Gedizli vatandaşlarımızın çok rahatlıkla Sosyal Güvenlik Merkezimize gelip, ihtiyacını, işlemlerini yaptırabileceğini, her yönüyle hiç tereddüt etmeden gelebileceğini, kapılarımızın açık olduğunu söyleyebilirim” dedi.

 

 

 

 

REKLAM ALANI