GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET HEYECANI

GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET HEYECANI Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu bitiren 200 öğrencinin  mezuniyet heyecanı yaşandı. Mezuniyet töreninde KSBÜ Rektör Vekili...

GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET HEYECANI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.06.2024
22
A+
A-

GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET HEYECANI

 

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu bitiren 200 öğrencinin  mezuniyet heyecanı yaşandı.

Mezuniyet töreninde KSBÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Sezgin Zeren, Gediz Belediye Başkan Vekili Bayram Sarı, Genel Sekreter Kutlu Önal, KSBÜ Gediz SHMYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Yusuf Güner, diğer protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler, aileler ve davetliler yer aldı.

Törende açılış konuşmasını Okul Müdürü Dr.Yusuf Güner gerçekleştirdi. Güner, “Eğitim-öğretim faaliyetleri dışında öğrencilerin ulusal ve yerel yarışma ve spor turnuvaları ile seminer ve konferanslar aracılığıyla kişisel gelişimlerini gelişti. Yüksekokulumuz bu sene 200’ü aşkın öğrencisiyle 7.kez mezun verdi” dedi.

Okulun fiziksel imkânlarının geliştirilmesine yönelik atılmakta olan adımlardan bahsede Müdür Güner, “Okulumuz Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Gediz Belediyesi ve Gediz Ticaret Odası işbirliği ile bin 500 metrekarelik yeni bir binaya kavuşacak. Bu çalışma için gerekli adımlar atıldı. İnşallah önümüzdeki yıllarda öğrencilerimiz akademisyenlerimiz daha geniş ve ferah bir yapıda eğitim öğretime devam edecekler dedi.

Son olarak öğrenci ve velilere hitap eden Güner, “Öğrencilerimize bu sonraki yaşantılarında çalışkan ve azimli olmaları, doğruluktan ayrılmaları gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Velilerimizin bir fidan olarak verdikleri çocuklarını yetişmiş ve serpilmiş ağaçlar olarak geri veriyoruz. Törenimize katılım sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yusuf Güner’in ardından Kürsüye gelen Rektör Vekili  Prof. Dr. Sezgin Zeren ise, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, “Sevgili anneler babalar buradaki en büyük destekçilerden biri sizlersiniz, öncelikle sizler sonra hocalarımız. Öğrencilerimiz artık sağlık ailesinin mensubu olarak buradan mezun olacaklar. Eğitim hayatlarında vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ederim. Öğrencilerimizi tebrik eder, meslek hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere hediye takdim edildi. Spor müsabakalarında şampiyon olan öğrencilere madalyaları verildi. Tören, mezuniyet hakkı kazanan öğrencilere tebrik belgelerinin verilmesi ve mezuniyet antlarının okunmasıyla devam etti. En son ise tüm öğrencilerimiz kep atma töreninde bir araya gelerek en sevinçli anı yaşamış oldular.

REKLAM ALANI