GEDİZ PEYZAJ UYGULAMALARI DEĞİŞTİ

GEDİZ PEYZAJ UYGULAMALARI DEĞİŞTİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçenin çeşitli noktalarına desenli kuru peyzaj uygulamaları yapıldı. Dünyayı etkisi altına alan küresel ısınma...

GEDİZ PEYZAJ UYGULAMALARI DEĞİŞTİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.07.2024
4
A+
A-

GEDİZ PEYZAJ UYGULAMALARI DEĞİŞTİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçenin çeşitli noktalarına desenli kuru peyzaj uygulamaları yapıldı.

Dünyayı etkisi altına alan küresel ısınma ve beraberinde getirdiği kuraklık ve doğal kaynaklar sorunu düşünülerek çalışmalarını sürdüren Gediz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehrin muhtelif alanlarında desenli kuru peyzaj uygulamalarını ilçede bulunan kavşaklara uygulayarak su tasarrufu sağlamak ve şehre estetik katmak amacıyla kuru peyzaj çalışmaları gerçekleştirdi.

Yapılan bu yenilikçi uygulamanın ilçeye değer kattığını belirten Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, “Gediz Belediyesi olarak doğal kaynakların korunması ve sürdürebilirlik ilkelerini ön planda tutuyoruz. İlçemizin farklı bölgelerinde devam eden kuru peyzaj uygulamaları önümüzdeki dönemde de genişleyerek devam edecek” dedi.

 

REKLAM ALANI