GEDİZ MNA ANADOLU LİSESİNİN TADİLATI DEVAM EDİYOR

GEDİZ MNA ANADOLU LİSESİNİN TADİLATI DEVAM EDİYOR Kütahya’nın Gediz ilçesinde Mustafa Necip Alayeli Anadolu Lisesinde (MNA) okul binasının güçlendirme çalışmaları devam ediyor. 1,5 senedir Dayınlar İlkokulu binasını...

GEDİZ MNA ANADOLU LİSESİNİN TADİLATI DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.07.2024
26
A+
A-

GEDİZ MNA ANADOLU LİSESİNİN TADİLATI DEVAM EDİYOR

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Mustafa Necip Alayeli Anadolu Lisesinde (MNA) okul binasının güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

1,5 senedir Dayınlar İlkokulu binasını Fen Lisesi ile birlikte kullanan MNA Anadolu Lisesinin bina güçlendirme işi yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi için yoğun çaba sarf ediliyor.

Bu kapsamda okuldaki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur ve Şube Müdürü Yaşar Kandemir güçlendirmesi devam eden Mustafa Necip Alayeli Anadolu Lisesi binasında incelemelerde bulundular. Yüklenici ve Okul Müdürü Zekeriya Uysal’dan mevcut durum hakkında bilgi aldılar.

Yeni eğitim ve öğretim yılına kadar binayı yetiştirmeyi planladıklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, “Okulumuzdaki çalışmaları yakından takip ediyoruz. Konuyla ilgili gerekli girişimlerimizi gerçekleştirdik. Yeni ders yılı ile birlikte okul öğrencilerimiz kendi okullarında ders başı yapmaları için ekstra bir çabamız var. İnşallah bu girişimlerimizin karşılığını alarak yeni ders yılında okulumuzu hizmete açacağız” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI