GEDİZ MNA ANADOLU LİSESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

GEDİZ MNA ANADOLU LİSESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU Kütahya’nın Gediz ilçesinde başarıları ile adından sıkça söz ettiren Mustafa Necip Alâyeli Anadolu Lisesi’nde (MNA) 12.sınıf öğrenciler mezuniyet coşkusu yaşadılar. MNA...

GEDİZ MNA ANADOLU LİSESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.06.2024
45
A+
A-

GEDİZ MNA ANADOLU LİSESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

Kütahya’nın Gediz ilçesinde başarıları ile adından sıkça söz ettiren Mustafa Necip Alâyeli Anadolu Lisesi’nde (MNA) 12.sınıf öğrenciler mezuniyet coşkusu yaşadılar.

MNA Anadolu Lisesinde eğitimini tamamlayan 138 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi. Tören okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen Mezuniyet töreninde okulu derece ile bitiren öğrencilere ödülleri verildi. Bu kapsamda Okul birincisi Aylin Korkmaz’a birincilik ödülünü Çağdaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Kadri Azmioğlu, Aynur Bilgiç’e ikincilik ödülünü Okul Müdürü Zekeriya Uysal, Hatice Gülru Altıntaş’a üçüncülük ödülünü ise Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Kandemir verdi.

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Okul Müdürü öğrencilere teşekkür etti.

Müdür Uysal, “Mezun olan öğrencilerimize çalışmalarında, gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepinize gelecekte sağlık, sıhhat, başarı dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

Törende dereceye giren öğrenciler mezuniyet pastasını kestikten sonra keplerini hep birlikte havaya attılar. Arkasından öğrenciler saatlerce gönüllerince eğlendiler.

REKLAM ALANI