GEDİZ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA KONTENLAR YÜZDE YÜZÜ BULDU

GEDİZ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA KONTENLAR YÜZDE YÜZÜ BULDU Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu 2024-2025 Eğitim öğretim yılı için açtığı tüm kontenjanları doldurdu. Bu kapsamda Meslek Yüksekokulunun 11...

GEDİZ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA KONTENLAR YÜZDE YÜZÜ BULDU
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
2
A+
A-

GEDİZ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA KONTENLAR YÜZDE YÜZÜ BULDU

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu 2024-2025 Eğitim öğretim yılı için açtığı tüm kontenjanları doldurdu.

Bu kapsamda Meslek Yüksekokulunun 11 bölümünde 576 öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor.

Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu yeni açılan Moda Tasarımı programı ile tercih kılavuzunda 11 programda yüzde yüzlük doluluk oranına ulaştı.

Uzun bir aradan sonra yeniden öğrenci alımına başlayan Moda Tasarımı programının da beklendiği gibi doluluk oranına ulaşmasının büyük mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Hasan Basri Karayel, “Hem kaliteli ve uygulamaya dayalı eğitim sistemimizle öğrencilerimize faydalı olmak hem de Gediz’imizin hak ettiği öğrenci potansiyeline ulaştırmak temel amacımızdır. Bu bağlamda Mahkeme Büro Hizmetleri programını ve yeni programları Gediz Meslek Yüksekokulumuza dolayısıyla Gediz’imize kazandırmak için bütün çabamızla çalışıyoruz” dedi.

Gediz Meslek Yüksekokulunda Bankacılık ve Sigortacılık, Bilgisayar Programcılığı, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Grafik Tasarımı, İş Sağlığı ve Güvenliği, Lojistik, Mekatronik, Moda Tasarımı, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama bölümleri bulunmaktadır.

Haber recep baysal

Foto : gediz myo

REKLAM ALANI