Gediz İş Dünyasına Müjde: TOBB Nefes Kredisi 8-9 Temmuz’da Başlıyor!
Kütahya’nın Gediz ilçesindeki işletmeler için sevindirici bir haber geldi. Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından hayata geçirilecek olan TOBB Nefes Kredisi’nin 8-9 Temmuz 2025 tarihlerinde başvurulara açılacağını duyurdu.
TOBB Nefes Kredisi Detayları
TOBB’a bağlı oda ve borsa üyesi işletmelerin faydalanabileceği bu kredi programı, özellikle KOBİ’lerin finansman ihtiyacına önemli bir destek sağlamayı hedefliyor. İşte kredinin başlıca özellikleri:
Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, bu kredinin zorlu ekonomik koşullarda işletmelere nefes aldıracağını ve büyüme potansiyellerini destekleyeceğini belirtti. İşletmelerin bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.
RECEP BAYSAL