GEDİZ ILICA TERMAL TATİL KÖYÜNDE AQUAPARKLAR DÖNÜŞÜMLÜ KULLANILACAK

ASKERE GİDECEK GENÇLER BAŞKAN AKEL’İ ZİYARET ETTİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Akel askere gidecek gençleri makamında kabul etti. Eskigediz Beldesi Akçaalan Mahallesi’nde 2005, 2006 ve...

GEDİZ ILICA TERMAL TATİL KÖYÜNDE AQUAPARKLAR DÖNÜŞÜMLÜ KULLANILACAK
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.07.2024
44
A+
A-

ASKERE GİDECEK GENÇLER BAŞKAN AKEL’İ ZİYARET ETTİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Akel askere gidecek gençleri makamında kabul etti.

Eskigediz Beldesi Akçaalan Mahallesi’nde 2005, 2006 ve 2007 tertip askere gidecek olan gençler, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’i ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Kemal Arslan, Akçaalan Mahalle Muhtarı Cihan Engür, Belediye Meclis Üyeleri ve askere gidecek olan Müslüm Odabaşı, Eren Akagündüz, Macit Ali Cihan ve Gazi Atak katıldı.

Ziyarete gelen gençlerle bir süre sohbet eden Başkan Akel, asker ocağının peygamber ocağı olduğunu vurgulayarak, bizler de en az aileleriniz kadar gururluyuz dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Akel, “Rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Askerlik görevi vatan borcudur, sizler de vatan borcunuzu ödemek, vatan topraklarının muhafazası için askere gideceksiniz. Rabbim kazasız belasız tezkerelerinizi alıp sağ salim geri dönmenizi  ve  ailelerinize kavuşmayı  nasip etsin” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Necdet Akel gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

REKLAM ALANI