GEDİZ HAVVA ANA KIZ KUR’AN KURSU İLK MEZUNUNU VERDİ

GEDİZ HAVVA ANA KIZ KUR’AN KURSU İLK MEZUNUNU VERDİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde geçtiğimiz yıl faaliyete başlayan Havva Ana Kız Kur’an Kursunda ilk hafız kız öğrenci mezun...

GEDİZ HAVVA ANA KIZ KUR’AN KURSU İLK MEZUNUNU VERDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.07.2024
11
A+
A-

GEDİZ HAVVA ANA KIZ KUR’AN KURSU İLK MEZUNUNU VERDİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde geçtiğimiz yıl faaliyete başlayan Havva Ana Kız Kur’an Kursunda ilk hafız kız öğrenci mezun oldu.

Gedizli hayırsever bir işadamı tarafından yaptırılan ve Müftülüğe bağışlanan Havva Ana Kız Kur’an Kursunda Neriman Adayaman isimli kız öğrenci hafızlık eğitimini tamamlayarak mezun oldu.

Hafız olan kız öğrenci için Kız Kur’an kursunda tören düzenlendi. Törene İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, Şube Müdürleri Osman Avcı, Mehmet Dönmez ve öğrencinin ailesi katıldı.

Hafızlık sevinç töreninde hocaları ile pasta kesen Hafız Neriman Adayaman’ın mutluluğu gözlerinden okunurken, törene katılanların tebriklerini kabul etti.

Tören sonrası konuşan İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, “Daha önce Gediz Erkek Hafızlık Kursu olarak eski ve yetersiz bir binada hizmet verirken yıkılıp aynı yerde ilçemiz insanına iş imkânı sunan, ilçemize katmadeğer sağlayan Alpino Şirketler Grubu tarafından çok güzel ve modern bir şekilde inşa ve tefriş edilen, yine hayırsever vatandaşlarımız tarafından ihtiyaçları karşılanan Havva Ana Kız Hafızlık Kursumuz hafızlarını mezun etmeye başladı. Son olarak Neriman Adayaman kızımız hafızlığını bitirdi. Bu münasebetle kursumuzda hafızımız için sevinç programı düzenlendi. Kızımızı tebrik ediyorum. İnşallah bu kursumuzda yeni yeni hafız kızlarımızı yetiştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber recep baysal

Foto müftülük

REKLAM ALANI