GEDİZ GENÇLİK KAMPINE BİR YENİ HİZMET DAHA

GEDİZ GENÇLİK KAMPINE BİR YENİ HİZMET DAHA Kütahya’nın Gediz ilçesinde Murat Dağı gençlik kampına yatırımlar devam ediyor. Bu kapsamda kampa zıplayan salıncak kurulumu yapıldı. Gençlik ve Spor...

GEDİZ GENÇLİK KAMPINE BİR YENİ HİZMET DAHA
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.07.2024
1
A+
A-

GEDİZ GENÇLİK KAMPINE BİR YENİ HİZMET DAHA

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Murat Dağı gençlik kampına yatırımlar devam ediyor. Bu kapsamda kampa zıplayan salıncak kurulumu yapıldı.

Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı Murat Dağı Gençlik Kampında gençler için aktivite ve eğlence alanlarına bir yenisi daha dahil edilerek bölgede ilk defa Zıplayan Salıncak yapıldı.

Yaklaşık 12 metreye kadar yükselebilen ve üst düzey kontrol sistemli salıncak ile 7 den 70 e herkes gökyüzünde sallanarak yeşilliğin büyüsüne hayran kalacak.

Gediz için bir ilk olan zıplayan salıncak ile eğitimlerin tamamlandığını belirten Gediz Gençlik VE Spor Müdürü Muhammed Keskin, “Gençlik kampımıza Gediz’de bir ilk olan zıplayan salıncak kurulumu tamamlandı. Böylece gençlerimiz için aktivite ve eğlence alanlarına bir yenisi daha eklendi. Salıncağımız 12 metreye kadar çıkabiliyor. Bu hizmet ile Gedizli vatandaşlarımız Murat Dağının güzelliğini yüksekten de görebilecekler. Bu hizmetin gençlik kampımıza kazandırılmasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

REKLAM ALANI