GEDİZ EVDE TEMİZLİK HİZMETİ İÇİN İLK ÇALIŞMALAR BAŞLADI

GEDİZ EVDE TEMİZLİK HİZMETİ İÇİN İLK ÇALIŞMALAR BAŞLADI Kütahya’nın Gediz ilçesinde Belediye tarafından yürütülen ücretsiz “Evde Temizlik Hizmeti” ve “Psikososyal Destek Hizmeti” vatandaşlar tarafından takdir ile karşılanıyor. Sosyal...

GEDİZ EVDE TEMİZLİK HİZMETİ İÇİN İLK ÇALIŞMALAR BAŞLADI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.09.2024
8
A+
A-

GEDİZ EVDE TEMİZLİK HİZMETİ İÇİN İLK ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Belediye tarafından yürütülen ücretsiz “Evde Temizlik Hizmeti” ve “Psikososyal Destek Hizmeti” vatandaşlar tarafından takdir ile karşılanıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ederek her an vatandaşların yanında olan Gediz Belediyesi, “Temiz Bir Ev, Huzurlu Bir Yaşam İçin” sloganı kapsamında, özellikle yaşlılar, engelliler, kimsesiz ve bakıma muhtaç kişiler ve 65 yaş üzeri vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor.

Vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek adına yoğun mesai harcadıklarını dile getiren Belediye Başkanı Necdet Akel, ‘‘Vatandaşlarımızın hayat kalitelerini yükseltmek adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda hareket ederek ev temizliği yapma konusunda sıkıntı yaşayan özellikle yaşlılar, engelliler, kimsesiz ve bakıma muhtaç kişiler ve 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın evlerini ziyaret ederek, ücretsiz temizlik hizmeti ve belediyemiz psikoloğu tarafından psikososyal destek hizmeti veriyoruz. Uygulamadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız başvuru için gerekli bilgilere Gediz Belediyesi Çözüm Noktası’ndan ulaşılabilirler” dedi.

REKLAM ALANI