Gediz Emniyetinden Şehitlere Mevlit, Gençlerle Dostluk Maçı
Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında anlamlı ve sıcakkanlı programlar düzenlendi.
Etkinlikler çerçevesinde ilk olarak, vatan uğruna canlarını feda eden şehit polislerimiz için Gediz’de Mevlid-i Şerif okutuldu. İlçe halkının da katılımıyla gerçekleşen programda, şehitlerin ruhlarına dualar edildi.
Akşam saatlerinde ise Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, genç vatandaşlarla bir araya gelerek samimi bir etkinlik gerçekleştirdi. Polis memurları ve gençler, halı sahada dostluk maçı yaptı. Karşılıklı saygı ve Fair Play ruhu içinde geçen mücadele, 9-9’luk beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından polis memurları, gençlere tatlı ikramında bulunarak aralarındaki bağı güçlendirdi.
Etkinliklerle ilgili olarak İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, “Türk Polis Teşkilatımızın 180. kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Öncelikle, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmak istedik. Akşamında ise geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle bir araya gelerek, onlarla sporun birleştirici gücüyle kaynaşmak istedik. Bu tür etkinlikler, polis ve halk arasındaki güven ve iş birliğini artırmaya yönelik önemli adımlardır. Gençlerimizle olan bu sıcak ve samimi ortamdan dolayı çok memnunuz. Onların enerjisi ve pozitif yaklaşımları bizlere güç veriyor” dedi.
Gediz Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği bu anlamlı etkinlikler, hem teşkilatın kuruluş yıl dönümünü onurlandırdı hem de polis ve genç vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirerek toplumsal bağların kuvvetlenmesine katkı sağladı.
RECEP BAYSAL