GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE EK MİNİBÜS SEFERLERİ

GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE EK MİNİBÜS SEFERLERİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Belediye Başkanı Necdet Akel'in talimatlarıyla öğrencilere büyük bir ulaşım kolaylığı sağlandı. Başkan Akel'in...

GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE EK MİNİBÜS SEFERLERİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.09.2024
21
A+
A-

GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE EK MİNİBÜS SEFERLERİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Belediye Başkanı Necdet Akel’in talimatlarıyla öğrencilere büyük bir ulaşım kolaylığı sağlandı. Başkan Akel’in yönlendirmeleri doğrultusunda, ilçedeki öğrenci taşımacılığına yönelik ek minibüs seferleri düzenlendi. Bu seferler, öğrencilerin eğitim kurumlarına daha rahat ve hızlı bir şekilde ulaşmalarını amaçlayarak, minibüs hat güzergâhları yeniden belirlendi.

Şehir içi öğrencilere yönelik ek güzergâhın kalkış noktası, Belediye Hizmet Binası Arkası olarak belirlendi. Sabah saat 07.45’te hareket edecek olan minibüs, sırasıyla Ulu Cami, Vodafone önü, 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu, 1 Eylül Spor Kulübü, Kaymakamlık, TOKİ 4, Serdar Camii, Hotamışlı Parkı, Arık Market, Gediz Kız Meslek Lisesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Mustafa Necip Alayeli Anadolu Lisesi, Şehit Hüseyin Gürlekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden geçerek Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne varacak.

Diğer bir güzergâh ise Dayınlar, Umurbey ve TOKİ 3 bölgelerinde yaşayan öğrencilere ve o bölgede hizmet veren okullara ulaşım sağlayacak. Minibüs, Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünden kalkarak, Mustafa Necip Alayeli Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Atatürk Ortaokulu, Belediye Hizmet Binası Arkası, Ulu Cami, Vodafone önü, Belediye Kültür Salonu, Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, Ormancı Market, Gediz Fen Lisesi, BİLSEM, 15 Temmuz Şehitler Camii ve Umurbey Kültür Salonu’na uğrayarak TOKİ 3’e ulaşacak. Bu sefer, sabah saat 07.40’ta hareket edecek.

Özellikle uzak mahallelerde yaşayan öğrenciler için büyük bir kolaylık sağlayan bu seferler, öğrencilerin okul saatlerine zamanında yetişmelerini sağlamak amacıyla düzenlendi. Belediye Başkanı Necdet Akel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Gediz’deki öğrencilerimizin eğitim hayatlarını kolaylaştırmak adına ulaşım sorunlarına çözüm getirdik. Öğrencilerimizin okullarına güvenli ve hızlı bir şekilde ulaşmalarını önemsiyoruz. Bu seferler ile birlikte şehir içi ve uzak mahallelerden okula ulaşım daha rahat hale gelecek,” dedi.

Bu ek seferler, Gediz’de öğrencilere daha iyi ulaşım imkânları sunarak eğitim hayatına katkı sağlamayı hedefliyor.

REKLAM ALANI