GEDİZ BELEDİYESİ 21 ADET ARSAYI SATIŞA ÇIKARDI

GEDİZ BELEDİYESİ 21 ADET ARSAYI SATIŞA ÇIKARDI Kütahya’nın Gediz ilçesinde, belediye arsa vasfındaki 21 taşınmazı ihale ile satacak. Satışı yapılan arsaların ödemelerinde de kolaylık sağlayacak olan...

GEDİZ BELEDİYESİ 21 ADET ARSAYI SATIŞA ÇIKARDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
6
A+
A-

GEDİZ BELEDİYESİ 21 ADET ARSAYI SATIŞA ÇIKARDI

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, belediye arsa vasfındaki 21 taşınmazı ihale ile satacak. Satışı yapılan arsaların ödemelerinde de kolaylık sağlayacak olan belediye ilk taksidi peşin geri kalanı 9 taksitte ödeme imkanı sağlayacak

Gediz Dayınlar Mahallesi Konakkaşı, Muhipler Mahallesi (Kadastro) Karaköy, Dayınlar Mahallesi Karılar Pazarı ve Dayınlar Mahallesi’nde bulunan mülkiyeti belediyeye ait arsa vasfındaki taşınmazlar 29 Ağustos 2024 Perşembe günü Saat:14:00’te satışa sunulacak.

Bu kapsamda tespit edilen muhammen bedeller ile ihaleyi kazanan taraf satışa çıkarılan arsanın ihale bedelinin birinci taksiti yapıldığı gün peşin, geriye kalanı 9 eşit taksitle ödeyebilecek.

İhale 29 Ağustos 2024 Perşembe günü Saat:14:00’te Belediye Encümeni huzurunda Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

İhalelere katılacak vatandaşlar ihaleler ile ilgili ayrıntılı bilgiyi, Belediye İmar İşleri Müdürlüğünden öğrenilebilecekler.

 

HABER RECEP BAYSAL

FOTO GEDİZ BELD.

 

REKLAM ALANI