GEDİZ ALTINKENT ORTAOKULU’NDAN YENİ ERASMUS PROJESİ

GEDİZ ALTINKENT ORTAOKULU’NDAN YENİ ERASMUS PROJESİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Erasmus projeleri ile adından sıkça söz ettiren Altınkent İlkokulu/Ortaokulu, yeni eğitim öğretim dönemine “Exper Guides Of The...

GEDİZ ALTINKENT ORTAOKULU’NDAN YENİ ERASMUS PROJESİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2024
4
A+
A-

GEDİZ ALTINKENT ORTAOKULU’NDAN YENİ ERASMUS PROJESİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Erasmus projeleri ile adından sıkça söz ettiren Altınkent İlkokulu/Ortaokulu, yeni eğitim öğretim dönemine “Exper Guides Of The Digital World (Dijital Güvenlik Eğitimleri)” isimli projeyle başladı. Projenin ilk hareketliliği kapsamında, İtalya, Almanya, Portekiz ve Türkiye’den 10 öğretmen Gediz’e gelecek.

22-28 Eylül 2024 tarihleri arasında Gediz Altınkent Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte, okulun uzman öğretmenleri tarafından “Dijital Güvenlik” konusunda eğitimler verilecek.

Yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte Erasmus projeleri üzerinde çalışmalara başladıklarını belirten Okul Müdürü Okan Karaca, “Bu projeler sayesinde öğrencilerimizin dijital dünyada güvenli bir şekilde yer alabilmeleri için gerekli bilgileri edinmelerini sağlamayı hedefliyoruz,” dedi.

Erasmus projeleri, eğitim kalitesini artırma ve uluslararası iş birliklerini güçlendirme amacı taşırken, Altınkent İlkokulu/Ortaokulu’nun bu yeni projeye ev sahipliği yapması, bölgedeki eğitim standartlarını daha da yukarılara taşımayı amaçlıyor.

REKLAM ALANI