ESKİGEDİZ’DE ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI YAPILDI

ESKİGEDİZ’DE ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI YAPILDI Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Eskigediz Beldesi’nde, Belediye Başkanlığı tarafından beldede bulunan ortaöğretim, ilköğretim ve ana sınıfı öğrencilerine kırtasiye yardımı yapıldı. Eskigediz...

ESKİGEDİZ’DE ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI YAPILDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.09.2024
5
A+
A-

ESKİGEDİZ’DE ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI YAPILDI

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Eskigediz Beldesi’nde, Belediye Başkanlığı tarafından beldede bulunan ortaöğretim, ilköğretim ve ana sınıfı öğrencilerine kırtasiye yardımı yapıldı. Eskigediz Belediye Başkanlığı, öğrencilere yönelik olarak hazırlanan kırtasiye paketlerini dağıttı.

Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Arslan, Gediz Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Fatih Aydın ve Belediye Meclis Üyesi Salim Evkuran’ın katılımıyla gerçekleştirilen dağıtım töreninde, öğrencilere defter, kalem, sulu boya, pastel boya, boya kalemi ve oyun hamuru gibi malzemeler içeren kırtasiye paketleri verildi.

Dağıtım sırasında konuşan Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Arslan, “Eğitim bizim için her zaman önceliklidir. Öğrencilerimizin eğitim hayatlarını daha iyi şartlarda sürdürebilmeleri için bu tür yardımların önemli olduğunu düşünüyoruz. Kırtasiye yardımlarımız, çocuklarımızın eğitimine küçük de olsa bir katkı sağlamak amacıyla hazırlandı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza destek olabilmek, bizleri mutlu ediyor. Yardımlarımızın öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI