ESKİGEDİZ BELDESİNDE KADINLARIN İŞİ KOLAYLAŞACAK

ESKİGEDİZ BELDESİNDE KADINLARIN İŞİ KOLAYLAŞACAK Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Eskigediz Beldesinde Belediye tarafından faaliyete geçirilen fırınlara hamur yoğurma makineleri teslim edildi. Bu kapsamda Eskigediz Belediyesi tarafından Akçaalan...

ESKİGEDİZ BELDESİNDE KADINLARIN İŞİ KOLAYLAŞACAK
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.07.2024
7
A+
A-

ESKİGEDİZ BELDESİNDE KADINLARIN İŞİ KOLAYLAŞACAK

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Eskigediz Beldesinde Belediye tarafından faaliyete geçirilen fırınlara hamur yoğurma makineleri teslim edildi.

Bu kapsamda Eskigediz Belediyesi tarafından Akçaalan Mahallesinde bulunan üç fırının elektrik abonelikleri alınarak hamur yoğurma makineleri konuldu.

Eskigediz Belediyesi belde halkının hayatları kolaylaştırmak ve geleneksel lezzetleri gelecek nesillere aktarmak adına açtığı fırınlarda kadınlar için oldukça zahmetli olan hamur yoğurma işlemi için makine desteği sağladı. Hamur yoğurmak için sabahın erken saatlerinde kalkan kadınlar artık makineler sayesinde bu işlemi zahmetsizce gerçekleştirecekler.

Belediye olarak mahalle fırınlarını hayata geçirdiklerini ve bu fırınların eksiklerini tamamladıklarını belirten Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Kemal Arslan, “Belediye olarak her daim vatandaşımızın işini kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Faaliyete geçirdiğimiz fırınlarımızda kadınlarımız ekmek yapmak için sabahın erken saatlerinde kalkarak hamur yoğuruyorlar. Bir çok kadınımızda bu sebeple eklem ağrıları, sırt ağrıları çekiyor. Biz de mahalle fırınlarımızın elektrik aboneliklerini alarak hamur yoğurma makineleri koyduk. Vatandaşlarımızın işini kolaylaştırdık. Önemli bir hizmeti hayata geçirdik. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

REKLAM ALANI