ESKİ MUHTAR ALİ AYDOĞ’UN VEFATI, GÜMELE KÖYÜ’NDE ÜZÜNTÜYE YOL AÇTI

ESKİ MUHTAR ALİ AYDOĞ'UN VEFATI, GÜMELE KÖYÜ'NDE ÜZÜNTÜYE YOL AÇTI Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Gümele Köyü, son dönemde belediye başkanlığı ve muhtarlık yapmış olan Ali Aydoğ'un...

ESKİ MUHTAR ALİ AYDOĞ’UN VEFATI, GÜMELE KÖYÜ’NDE ÜZÜNTÜYE YOL AÇTI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
4
A+
A-

ESKİ MUHTAR ALİ AYDOĞ’UN VEFATI, GÜMELE KÖYÜ’NDE ÜZÜNTÜYE YOL AÇTI

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Gümele Köyü, son dönemde belediye başkanlığı ve muhtarlık yapmış olan Ali Aydoğ’un (53) ani vefatıyla büyük bir üzüntü yaşadı. Gümele Köyü’nün belde statüsünde olduğu dönemde son belediye başkanlığı görevini üstlenen Aydoğ, köy statüsüne düştüğü dönemde ise muhtarlık yapmıştı.

Geçtiğimiz aylarda kalp damarlarındaki sorun nedeniyle anjiyo geçiren Ali Aydoğ, dün akşam saatlerinde Gümele Köyü’ndeki evinde aniden fenalaştı. Yakınlarının talebi üzerine ambulansla Gediz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Aydoğ’un kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Aydoğ, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ali Aydoğ’un cenazesi, bugün (Çarşamba) Gümele Köyü’nde toprağa verilecek.

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Aydoğ’un vefatı üzerine bir taziye mesajı yayımladı. Akel mesajında, “2009-2014 yılları arasında belediye başkanlığı, 2014-2019 yılları arasında ise muhtarlık görevini yürüten Ali Aydoğ abimizin vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim” ifadelerine yer verdi.

Ali Aydoğ’un vefatı, köy halkı ve sevenleri arasında derin bir üzüntüye neden oldu.

Haber recep baysal

Foto sosyal medtya

 

REKLAM ALANI