EN GÜZEL TARHANA PİŞİRME YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI

EN GÜZEL TARHANA PİŞİRME YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI Kütahya’nın Gediz ilçesinde 21-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 20.Geleneksel Tarhana Festivali etkinlikleri çerçevesinde yapılacak olan Tarhana Pişirme Yarışması...

EN GÜZEL TARHANA PİŞİRME YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.07.2024
6
A+
A-

EN GÜZEL TARHANA PİŞİRME YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 21-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 20.Geleneksel Tarhana Festivali etkinlikleri çerçevesinde yapılacak olan Tarhana Pişirme Yarışması için kayıtlar başladı.

Her sene Temmuz ayının son haftasında yapılan Tarhana Festivalinde Gedizli vatandaşların merakla beklediği Tarhana Pişirme yarışması için kayıtlar başlarken, yarışmada dereceye girecek olanlar için de ödüller belirlendi.

Her yaştan vatandaşların başvurabildiği tarhana pişirme yarışmasına başvurularda son tarih 12 Temmuz olarak belirlendi. Bu çerçevede vatandaşlar 12 Temmuz tarihine kadar Gediz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuru yapabilecekler. Festival etkinlikleri çerçevesinde yapılacak olan yarışmada jüri üyeleri tarafından seçilecek en güzel tarhana pişirenlere ödülleri verilecek. Yarışmada birincilik ödülü 5 bin, ikincilik ödülü 3 bin, üçüncülük ödülü ise 2 bin lira olarak belirlendi.

REKLAM ALANI