EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİ HASBİHAL PROGRAMI İLE BİR ARAYA GELDİ

EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİ HASBİHAL PROGRAMI İLE BİR ARAYA GELDİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Müftülükten emekli olmuş din görevlileri bir araya...

EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİ HASBİHAL PROGRAMI İLE BİR ARAYA GELDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.09.2024
2
A+
A-

 

 

 

EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİ HASBİHAL PROGRAMI İLE BİR ARAYA GELDİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Müftülükten emekli olmuş din görevlileri bir araya geldi.

Gediz Müftü Ömer Faruk Bilgili Gençlik Merkezinde yapılan “Emektar Din Görevlilerimiz ile Hasbihal” programına İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, Şube Müdürleri Osman Avcı, Mehmet Dönmez’in yanı sıra müftülükten emekli olan din görevlileri katıldı.

Kur’anı Kerim tilaveti ve dua ile başlayan programda bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, “Hocalar için söylene gelen bir söz vardır; Hocanın emeklisi olmaz, ölüsü olur diye. Biz sizleri emekli olarak görmüyoruz. Her daim Müftüğümüzün kapıları, görev yaptığınız mihraplar, kürsüler sizlere açık. Tecrübe sahibi meslek büyüklerimiz olarak vereceğiniz her türlü maddi manevi destekten memnuniyet duyarız. Programımıza katılım sağlayan emektar hocalarımıza teşekkür ederiz. Rabbim sizlere sağlık sıhhat içerisinde hayırlı uzun ömür nasip etsin” dedi.

Program emektar hocaların hatıraları, din hizmetlerinin verimini artırma adına öneri ve görüşlerini bildirmesi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI