ÇOCUK OYUN GRUPLARINA BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI

ÇOCUK OYUN GRUPLARINA BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye ilçede parklarda bulunan çocuk oyun alanlarında kapsamlı bir bakım ve yenileme çalışması başlattı. Bu kapsamda çocukların...

ÇOCUK OYUN GRUPLARINA BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.08.2024
6
A+
A-

ÇOCUK OYUN GRUPLARINA BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye ilçede parklarda bulunan çocuk oyun alanlarında kapsamlı bir bakım ve yenileme çalışması başlattı.

Bu kapsamda çocukların güvenli ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar, öncelikli olarak oyun gruplarındaki aşınmış, hasar görmüş ve güvenlik riskleri taşıyan parçaları tespit ederek onarımlarını gerçekleştiriyor. Ardından, çocukların sağlığını ve güvenliğini ön planda tutarak gerekli temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri uygulaması gerçekleştiriliyor.

Yapılan çalışmaların çocukların güvenliğini sağlamak ve oyun alanlarının kalitesini artırmak olduğunu belirten Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, “Çocuklarımızın, parklarımızda güvenle ve keyifle vakit geçirmeleri bizim için çok önemli. Bu yüzden parklarımızda bulunan oyun gruplarının bakımını düzenli olarak yapıyoruz. Amacımız, hem güvenli hem de eğlenceli bir ortam sunmak” dedi.

 

REKLAM ALANI