BUGÜN GURUR GÜNÜMÜZ; MURATDAĞI’NIN ZİRVESİNDE ZİRVEDEKİLERİN BULUŞMASI

BUGÜN GURUR GÜNÜMÜZ; MURATDAĞI’NIN ZİRVESİNDE ZİRVEDEKİLERİN BULUŞMASI Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Akel, 2024 YKS sınavında büyük başarı gösteren öğrenciler ile özel bir etkinlik düzenleyerek...

BUGÜN GURUR GÜNÜMÜZ; MURATDAĞI’NIN ZİRVESİNDE ZİRVEDEKİLERİN BULUŞMASI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.08.2024
9
A+
A-

BUGÜN GURUR GÜNÜMÜZ; MURATDAĞI’NIN ZİRVESİNDE ZİRVEDEKİLERİN BULUŞMASI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Akel, 2024 YKS sınavında büyük başarı gösteren öğrenciler ile özel bir etkinlik düzenleyerek Murat Dağı Termal Turizm Merkezi’nde kahvaltıda buluştu.

Murat Dağı Termal Turizm Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıya Başkan Yardımcısı Mehmet Paksoy, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Kandemir, okul müdürleri ve 2024 YKS sınavında ilk 50 bine giren öğrenciler katıldı.

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, etkinlikte yaptığı konuşmada, eğitimdeki başarıların toplumsal gelişim ve geleceğin şekillenmesinde kritik bir rol oynadığını belirtti.

Akel, “Başarı, özveri ve sıkı çalışmanın bir sonucudur. Bu tür organizasyonlarla, başarılı öğrencilerimizi ve okul müdürlerimizi desteklemek, onların motivasyonlarını artırmak ve toplumda eğitim bilincini yükseltmek için buradayız. Eğitime verdiğimiz destek, çocuklarımızın geleceği için büyük bir öneme sahiptir” dedi.

Öğrencilere bu gururu yaşattıkları için teşekkür eden Başkan Akel, günün anısına hediye takdimin de bulundu.

Haber: recep baysal

Foto gediz beld.

REKLAM ALANI