BAŞKAN AKEL’DEN VEFA, BAYBAY MUSTAFA AKTUĞ’UN AİLESİNE ZİYARET

BAŞKAN AKEL’DEN VEFA,  BAYBAY MUSTAFA AKTUĞ'UN AİLESİNE ZİYARET Kütahya'nın Gediz ilçesinde uzun yıllar belediyede çalışan ve vatandaşlar tarafından çok sevilen Baybay lakaplı Mustafa Aktuğ, 2016 yılında...

BAŞKAN AKEL’DEN VEFA,  BAYBAY MUSTAFA AKTUĞ’UN AİLESİNE ZİYARET
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.09.2024
7
A+
A-

BAŞKAN AKEL’DEN VEFA,  BAYBAY MUSTAFA AKTUĞ’UN AİLESİNE ZİYARET

Kütahya’nın Gediz ilçesinde uzun yıllar belediyede çalışan ve vatandaşlar tarafından çok sevilen Baybay lakaplı Mustafa Aktuğ, 2016 yılında vefat etti. Aktuğ’un vefatının ardından Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ve Başkan Yardımcısı Bayram Sarı, Aktuğ’un ailesini ziyaret ederek minnettarlıklarını ifade etti.

Başkan Akel, ziyarette yaptığı konuşmada, “Vefa ve minnet, vicdanın belleğidir. Baybay Mustafa Aktuğ, ilçemiz için önemli bir isimdi ve halkımızın gönlünde özel bir yere sahipti. Kendisi belediyemizde uzun yıllar emek verdi ve bu süre zarfında birçok insanın hayatına dokundu. Bizler, onun değerini ve katkılarını unutmadık ve unutmamız da mümkün değil. Ailesine olan minnettarlığımızı ifade etmek ve vefa borcumuzu ödemek için buradayız” dedi.

Başkan Yardımcısı Bayram Sarı ise, Aktuğ’un Gediz’deki hizmetlerine olan bağlılığın ve sevgisinin, bugün de sürdüğünü belirterek, “Mustafa Aktuğ’un emekleri ve katkıları, Gediz’de yaşayan herkes tarafından hatırlanacak ve takdir edilecektir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ise sabırlar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında Başkan Akel ve Başkan Yardımcısı Sarı, Aktuğ’un ailesine başsağlığı dileklerinde bulunarak, onların acısını paylaştılar.

REKLAM ALANI