BAŞKAN AKEL’DEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÇAĞRI

BAŞKAN AKEL’DEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÇAĞRI Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Akel, aşırı sıcaklar nedeniyle zor günler geçiren sokak hayvanlarının yanında olmak ve toplumsal hassasiyeti...

BAŞKAN AKEL’DEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÇAĞRI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.07.2024
4
A+
A-

BAŞKAN AKEL’DEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÇAĞRI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Akel, aşırı sıcaklar nedeniyle zor günler geçiren sokak hayvanlarının yanında olmak ve toplumsal hassasiyeti artırmak adına sokak hayvanları için destek çağrısı yaptı. “Can dostlarımıza bir kap su” kampanyasıyla, Belediye veterinerlik hizmetleri personeli ilçe genelindeki parklara ve sokak hayvanlarının yoğun olduğu alanlara belirli periyotlarla su ve mama bırakılırken, katkı sağlamak isteyen vatandaşların uygun noktalara su kabı yerleştirmeleri çağrısında bulunuldu.

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, ”İlçemizdeki sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek için belediye olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Veterinerlik hizmetleri bölümümüz sokak hayvanları ile ilgili çalışmaları var. Gediz’de sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileşmesi için vatandaşlarımızın da yardımı çok önemli. Son günlerde yaşadığımız sıcaklarda su bulmakta zorlanan tüylü dostlarımızı unutmayalım, bir kap su ve mama ile onlara destek verelim” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI