BAŞKAN AKEL’DEN FESTİVAL DEĞERLENDİRMESİ

BAŞKAN AKEL’DEN FESTİVAL DEĞERLENDİRMESİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Akel, oldukça coşkulu ve vatandaşların yoğun ilgisiyle geçen 20. Geleneksel Tarhana Festivali ve 2.Tarım ve Hayvancılık...

BAŞKAN AKEL’DEN FESTİVAL DEĞERLENDİRMESİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.08.2024
10
A+
A-

 

BAŞKAN AKEL’DEN FESTİVAL DEĞERLENDİRMESİ

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Akel, oldukça coşkulu ve vatandaşların yoğun ilgisiyle geçen 20. Geleneksel Tarhana Festivali ve 2.Tarım ve Hayvancılık fuarının sona ermesinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Belediye Başkanı Akel, 21-30 Temmuz tarihleri arasında başarılı bir şekilde organize edilen tarhana festivalinin Gediz’in kültürel zenginliğini ve turizm potansiyelini ön plana çıkardığını belirterek, festival çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliklerin Gedizli vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü ve bu durumun kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

Festival boyunca gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle ilçeye gelen ziyaretçi sayısının arttığını ve yerel esnafın da bu ziyaretlerden olumlu etkilendiğini dile getiren Başkan Akel, festivalin Gediz’in ve tarhananın tanıtımına da önemli katkılar sağladığına vurgu yaptı.

Akel, “Festival ve fuarımıza yoğun katılım sağlayan misafirlerimize ve vatandaşlarımıza, ilgi ve desteğini esirgemeyen esnaflarımıza, gece gündüz demeden çalışan, festival giderlerini yer satışlarından elde edilen gelir ile karşılayarak şehrimize yakışır bir organizasyon sunan Gediz Belediyesi personelimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER FOTO RECEP BAYSAL

 

 

REKLAM ALANI