BAŞKAN AKEL KAS HASTASI KADINAAKÜLÜ ARAÇ HEDİYE ETTİ

BAŞKAN AKEL KAS HASTASI KADINAAKÜLÜ ARAÇ HEDİYE ETTİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde Kas hastası olan Fatma Vural isimli kadına Belediye Başkanı Necdet Akel tarafından akülü araba hediye...

BAŞKAN AKEL KAS HASTASI KADINAAKÜLÜ ARAÇ HEDİYE ETTİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.07.2024
4
A+
A-

BAŞKAN AKEL KAS HASTASI KADINAAKÜLÜ ARAÇ HEDİYE ETTİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Kas hastası olan Fatma Vural isimli kadına Belediye Başkanı Necdet Akel tarafından akülü araba hediye edildi.

Miyopati kas hastalığı bulunan ve hareket zorluğu yaşayan 3 çocuk annesi Fatma Vural’ın evine giden Başkan Necdet Akel ve eşi Behiye Akel akülü aracı teslim ederek geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Uşak Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada çalıştığını belirten Fatma Vural’ın eşi Serkan Vural, “Eşim hastalığı nedeniyle hareket zorluğu yaşıyordu. Akülü araba talebimizi Belediye Başkanımız Necdet Akel’e daha önce iletmiştik. Sağ olsun bizi kırmadı. Eşimin hayatını kolaylaştıracak akülü aracı temin ederek evimize kadar getirdiler. Bu konuda hassasiyet gösteren kıymetli başkanımıza ve yardımsever işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Başkan Akel ise, “Fatma Vural kardeşimiz miyopati kas hastası. Hareket zorluğu yaşadığı bu süreçte, günlük hayatında büyük yaşama kolaylığı sağlamak için akülü tekerlekli sandalye hediye ettik.

Böylelikle yaşam kalitesini artırarak bir nebze de olsa derdine çare kendisine destek olabildiysek ne mutlu bize. Geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

HABER RECEP BAYSAL

FOTO: GDZ BLD.

 

 

REKLAM ALANI