BAŞKAN AKEL, “GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya heyeti, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ile Sadir Durmaz'ı makamlarında ziyaret etti. Ziyarette,...

BAŞKAN AKEL, “GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.10.2024
3
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya heyeti, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ile Sadir Durmaz’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyarette, Kütahya ve ilçelerindeki belediyelerin genel durumu ve planlanan projeler üzerine bilgi paylaşımında bulunuldu.
İçişleri Komisyonu Başkan Vekili ve MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ve MHP ilçe ile belde belediye başkanlarının katıldığı ziyaret, parti ve belediye çalışmaları açısından oldukça verimli geçti. Heyet, belediyelerin karşılaştığı zorluklar ve bu zorlukların aşılması için önerilen çözüm yollarını MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye sundu.
Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin liderliğinde daha güçlü adımlar atacaklarını vurgulayarak, “MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde partimizin hedefleri doğrultusunda gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gediz ve Kütahya için daha güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

REKLAM ALANI